Cafe Pom och Flora

adminy

Få har undgått det trendiga Cafe Pom och Flora. Stället har blivit alla influencers favoritcafé i Stockholm. Instagram har fullkomligt exploderat av bilder från Pom och Floras berömda frukostmenyer. Med mottot “Frukost hela dagen” kommer gäster hit för att äta någon av deras berömda “bowls” eller andra godsaker på menyn. Här serveras kaffe och hälsosamma rätter av högsta kvalitet i coola lokaler på Bondegatan 64 på hippa Södermalm samt Odengatan 39 i Vasastan. Pom och Flora är ett perfekt café för den trendiga och hälsomedvetna. Kom i god tid eftersom kön brukar ringla sig lång alla dagar i veckan.

  • Ligger på Bondegatan 64 samt Odengatan 39
  • Serverar frukost, lunch och brunch
  • Hälsosamt, trendigt, innovativt, nytt
  • Populärt med lång kö

Mat och dryck

Cafe Pom och Flora är ett stammishak för hälsomedvetna stockholmare. Stället har blivit så populärt att de nyligen öppnat sitt andra café i Stockholm. Nu finns de både på Södermalm och i Vasastan. I coola, trendiga lokaler kommer gästerna för att äta frukost, oavsett vilken tid på dagen det är. Samma meny gäller oavsett vad klockan är. Pom och Flora är framför allt berömt för sina “bowls”, det vill säga nyttiga frukostskålar. Dessa skålar är fyllda med nyttigheter som acai, frukt, granola, nötter och annat. Dessutom är de otroligt vackra och Instagramvänliga.

Förutom de smarriga frukostskålarna finns även många andra frukosträtter på menyn. Här kan du välja mellan olika grötvarianter, smörgåsar och nyttiga bakverk. Det finns även många glutenfria och veganska alternativ. Dryckesmenyn är omfattande med många olika sorters kaffe, te, mjölksorter och smoothies. Om du gillar matcha är Pom och Flora ett utmärkt café för dig, då det serveras många olika sorters matchadrycker. Caféet passar perfekt för frukost, lunch, brunch och fika och på plats kan du dessutom köpa deras populära kokbok. Pom och Flora erbjuder även catering, bland annat till event och pressträffar.

Praktisk information

Pom och Flora ligger på Bondegatan 64 på Södermalm samt Odengatan 39 i Vasastan i Stockholm. Lokalen på södermalm var det första caféet och lokalen i Vasastan öppnade relativt nyligen. Lokalerna är coola och trendiga, men ger samtidigt en familjär och hemtrevlig känsla. Tänk på att det inte går att boka bord hos Pom och Flora, utan det gäller att vara ute i god tid. Räkna med att stå i kö, både på vardagar och helger. Kön brukar ringla sig lång under de mest populära tiderna, till exempel under helgens bruncher.

Låt inte den långa kön avskräcka dig – det brukar oftast gå relativt snabbt att få bord, trots att det är kö. Det går även att få mat och dryck från Pom och Flora levererad direkt till hemmet via matappen Foodora. Lokalen på Bondegatan är något mindre än den i Vasastan, men personer med barnvagn eller rullstol har inga problem att besöka caféet. Om du har allergier kan du fråga personalen om hjälp. Caféet erbjuder en stor meny med många laktos- och glutenfria alternativ och självklart erbjuds gratis wifi till gästerna.

Den typiska gästen

Cafe Pom och Flora är trendigt, ungt och hälsosamt. Den typiska gästen är en tjej eller kvinna som gillar att testa nya coola koncept, gärna nyttiga sådana. Många av gästerna kommer hit i sportkläder direkt från träningspasset. Även många hippa mammor med barnvagnar syns bland gästerna, dock oftast lite senare på förmiddagen. Stället har snabbt blivit populärt, mycket tack vare Instagram, och har blivit många influensers stammishak. På helgerna är det kompisgäng som äter frukost och brunch hela dagen. Pom och Flora är ett café som passar dig som älskar nyttiga och vackra frukostar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Greasy Spoon

Greasy Spoon är ett måste för dig som gillar brunch! Här serveras frukost och brunch hela dagen varje dag i veckan. År 2014 slog Greasy Spoon upp portarna till lokalen på Tjärhovsgatan 19 på Södermalm i Stockholm. Två år senare öppnade de ytterligare ett ställe. Denna gång på Hagagatan 4 […]

Subscribe US Now