En hemsida om Stockholms tio bästa caféer

adminy

Oavsett om du är turist eller om du bor i Stockholm kan det vara bra att veta vilka caféer som är de absolut bästa. Visserligen har vi alla olika preferenser, men det finns en del caféer som sticker ut lite extra. Här på vår hemsida har vi valt ut de 10 caféerna som vi tycker är allra bäst i Sveriges huvudstad och skrivit ner allt du behöver veta om dem. Alla önskar vi olika saker av ett café och därför låter vi er välja och vraka bland de tio som får högst betyg av oss.

  • Hitta Stockholms bästa café för din egna smak
  • Vi ger dig informationen du behöver

Cafébesök är så mycket mer än bara kaffe

Att gå på café är någonting som ska kännas bra i hela kroppen och även i knoppen. Det ska vara alldeles lagom med liv och rörelse runtomkring, det ska dofta kaffebönor och fikabröd och inredningen ska kännas hemtrevlig och vara bekväm på samma gång. Stockholm är en stor stad och det finns fler caféer än vi kan räkna, så hur vet du då vilket som är bäst att besöka? Vi har valt ut de tio caféer som vi tycker är allra bäst i Stockholm, när det kommer till helheten.

Det ska inte bara serveras gott kaffe på ett café om du ska sitta där med en vän eller din respektive och mysa. Ett av de caféerna som du kan läsa om hos oss är Café Pascal som endast erbjuder kaffe som kommer från odlingar med ideala förhållanden och som endast använder bra råvaror. Ett annat av våra 10 bästa cafétips är Gamla Orangeriet som är som en oas i Stockholm. I vackra omgivningar serveras mat och fika skapade av lokalt odlade råvaror. Både dessa ställen är fantastiska att besöka.

Svensk fika

I Sverige är fika någonting som är centralt i våra sociala liv. The Swedish fika är någonting som även de från andra länder är medvetna om. Att kunna ta en perfekt fika för sig själv, med familjen eller med vännerna är någonting som alla har rätt till och vi vill därför ge er tips om tio smultronställen som erbjuder det där lilla extra. Vi listar inte bara de olika caféerna utan de har alla fått varsin artikel där du kan läsa allt om vad de har att erbjuda dig, samt var i Stockholm de ligger.

Ett fantastiskt ställe i Stockholm är Mr Cake, där svensk fika blandas med amerikanska bakverk. Deras tårtor är helt otroliga och de erbjuder även saker som inte är söta på menyn. Det finns helt enkelt någonting för alla hos dem. Stockholm har som sagt otroligt många caféer, men vi har plockat fram de bästa av de bästa, de som är absolut fantastiska på alla sätt. Oavsett om du ska besöka Stockholm på semester, är på genomresa eller bor i huvudstaden så är alla 10 café på vår lista värda ett besök.

Sammanfattning

Gillar du att fika? Då har du hittat till rätt hemsida ska vi be att få tala om. Vi har valt ut tio magnifika caféer i Stockholm som erbjuder den bästa fikaupplevelsen du kan få i Sveriges huvudstad. Ett cafébesök är mycket mer än bara kaffe, det är en upplevelse som du måste uppleva med alla sinnen. Doft, smak och syn är inte det enda, stolen ska kännas skön mot ryggen och ljudet ska vara ett behagligt sorl. Om du vill ha en fantastisk caféupplevelse så ta en titt bland våra artiklar för att hitta ditt perfekta fikaställe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mr Cake i Stockholm

Mr Cake grundades 2017 av konditorerna Mattias Ljungberg och Roy Fares. Båda dessa herrar har gedigna CV:n. Ljungberg belönades med titeln Årets konditor år 2006, är expertmedlem i TV4:s “Det stora tårtslaget” och är även känd för att ha introducerat semmel-wrapen. År 2010 utsågs även Fares till Årets konditor och […]

You May Like

Subscribe US Now