STHLM Brunch Club

adminy

I Stockholm pratas det mycket om brunchställen och vilka som faktiskt är värda ett besök. Men varför vänta till helgen när du kan äta brunch när du vill? STHLM Brunch Club serverar brunch varje dag – här kan du räkna med att bli mätt och belåten – faktum är att du äter en av de bästa bruncherna i stan. STHLM Brunch Club kan sin grej och lite till. Förutom att brunchen serveras alla dagar i veckan kan du även äta frukost, lunch och dricka organiskt kaffe utan extra kostnad. Priserna ligger på 59 – 155 kr per portion.

  • Var: Dalagatan 24 i Vasastan
  • När: Mån – fre kl. 7:30 – 15:30 | Lör – sön kl. 8:30 – 16:00
  • Ej bordsbokning och kontantfritt
  • Stockholms bästa brunch

Om STHLM Brunch Club

STHLM Brunch Club ligger nära Vasaparken i Odenplan, på Dalagatan 24 i Stockholm och är en foodies dröm med trivsam inredning, god mat och internationell miljö med engelskspråkig personal. På helgerna är det många som vill börja dagen med en brunch och det bildas ofta köer utanför. Kom i god tid eftersom det inte är möjligt att boka bord på STHLM Brunch Club. Något som är värt att tänka på, men som inte är helt ovanligt i Stockholm är att det är ett kontantfritt ställe. Allt det som kan kännas lite krångligt vägs upp av den fantastiska matupplevelsen.

STHLM Brunch Club öppnade hösten 2015 av samboparet Lisa Vogel och Jason Berridge, när brunchtrenden svepte in över Stockholm. Samma ägare startade även Greasy Spoon på Södermalm i Stockholm. Vill du helgbruncha med barnen är STHLM Brunch Club kanske inte det bästa alternativet eftersom det är ett litet ställe, där det kan tänkas att du får dela bord med andra brunchgäster när det är som allra högst tryck under helgen. Du kan såklart avnjuta din brunch på uteserveringen, och så länge vädret tillåter – inlindad i en mysig filt om du önskar.

Menyn på STHLM Brunch Club

Grunden till affärsidén är att erbjuda en bra engelsk frukost- och brunchupplevelse till ett bra pris. Inspirationen är hämtad från England och Sydafrika, där en av grundarna Lisa Vogel bodde under flera år. En fördel är att STHLM Brunch Club har generösa öppettider. Så vad finns på brunchmenyn, kanske du undrar nu? Förutom den engelska frukostklassikern scrambled eggs är deras avocado sandwich en storfavorit på menyn sedan dag ett. Beställer du Brunch Club Brekkie får du organiska ägg, bönor, rostad potatis, tomatsylt och friterat bröd med bacon eller avokado – addera halloumi för den ultimata brunchupplevelsen.

Du har säkert hört och sett det förr: när Instasuccén Freakshakes tog över. Kort och gott är det en milkshake med det “lilla” extra. På STHLM Brunch Club kan du även Pimp your Shake, som det heter. Lägg till 20 kr så får du en Donut till din Freakshake. Death by Chocolate serveras bland annat med chokladisglass toppat med brownies, popcorn och marshmallow. The Frosted Vegan innehåller frysta bananer och ekologiskt jordnötssmör med apelsinjuice för att nämna några ingredienser. Freakshake of the month är säsongsbetonad – här kan alltså frukterna, godiset och bakelserna variera.

Summan av kardemumman

När brunchtrenden landade i Stockholm för några år sedan kom den för att stanna. Vem älskar inte att ligga kvar i sängen och ta lite sovmorgon, möta upp sina vänner eller partner och njuta av en förlängd frukost? STHLM Brunch Club vinner på att ha generösa öppettider och erbjuda brunchmöjligheter alla dagar i veckan. Vill du slippa brunchkaoset är vardagarna lugnare och du kan iallafall försöka undgå köerna som kan uppstå på helgerna genom att planera brunchen på morgonen runt kl. 8:30 eller efter lunch vid 14:30. Har du inte ätit brunch på STHLM Brunch Club är det värt ett besök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe US Now